Welkom op de website van Ridge Voices:

Ridge Voices

 

Ridge Voices is een vierstemmig, enthousiast koor op de Utrechtse Heuvelrug (vandaar de Ridge). Onze zangers en zangeressen komen uit diverse plaatsen zoals Amerongen, Leersum, Driebergen, Elst, Rhenen, Woudenberg en Veenendaal.

Vanaf augustus 2016 zingen wij onder de inspirerende leiding van Jeroen Zijp.

Wij repeteren elke week op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Amerongen, Imminkstraat 11. Als je vrijblijvend wilt komen luisteren of meezingen ben je van harte welkom! Neem vooraf even contact met ons op via info@ridgevoices.nl, dan zorgen we dat er muziek voor je klaar ligt. 

Ons repertoire is breed en veelzijdig van pop tot klassiek (zie Repertoire). 

Hoe speciaal is het om een opening of jubileum een muzikale omlijsting te geven? Ook voor andere bijzondere gelegenheden kun je ons benaderen. Mail ons je wensen via info@ridgevoices.nl en wij nemen contact met je op.

Project 'Per Pedaal naar Vocaal' 

 Naar hartelust meezingen met ons koorproject tijdens 'Per Pedaal naar Vocaal'?

In 2020 organiseert de 'Stichting Culturele Activiteiten Utrechtse Heuvelrug (SCAUH)' opnieuw dit evenement. Verschillende koren, waaronder Ridge Voices, zullen optreden op bijzondere locaties en het publiek bezoekt deze locaties op de fiets.

Onze repetities zijn vanaf 6 januari 2020 op iedere maandagavond om 20.00 uur in Amerongen. We gaan vol enthousiasme, dynamiek en met een mooi repertoire toewerken naar de uitvoering op 2e Pinkesterdag (1 juni) 2020. Uiteraard zijn heren en jongeren van harte welkom.

Zing met ons mee en geniet van dit unieke optreden.

Bijdrage is eenmalig € 60,-- (inclusief muziek en stemtest). 

Meer informatie en/of aanmelden? Stuur een mail naar info@ridgevoices.nl