Agenda 2019

Vrijdag 13 december zingt Ridge Voices bij Bartiméus in Doorn in de kapel in het kader van "Kerstreis" 19.00-21.00 uur

Zaterdag 14 december - optreden in Villa Pavia te Zeist van 15.30 tot ca. 17.00 uur

Zaterdagmiddag 21 december zijn we in de Ridderhof in Amerongen van 14.30 tot 16.30


Agenda 2020

Maandag 6 april - Schermerij in Leersum

Maandag 18 mei - Huis in de Wei in Scherpenzeel

Tweede Pinksterdag 1 juni  SCAUH

 

Zondag 23 juni - hebben wij een opgetreden bij het korenfestival in Culemborg met als afsluiting een gezellige borrel bij een van de leden. Het was een warme en gezellige dag met elkaar en een inspiratie om te luisteren en kijken naar alle andere koren.

Maandag 20 mei - hebben wij weer gezongen in Huis in de Wei in Scherpenzeel en op Maandag 15 april hebben wij een avond verzorgd voor en met de bewoners van de Ridderhof te Amerongen. Het lukt goed om van deze optredens steeds weer een feestje te maken voor zowel de bewoners als ons koor.

2018

Maandagavond 24.12.2018 Op kerstavond hebben wij gezongen in de Kerstnachtdienst in de Andrieskerk te Amerongen. Heel fijn om daar te zingen te merken hoe enthousiast de kerkgangers reageerden.

Zondagmiddag 23.12.2018 hebben we een optreden verzorgd in Villa Pavia te Zeist. We voelen ons daar altijd welkom en zijn blij dat de bewoners ook genieten van het samen zingen. We hebben het repetitiejaar gezellig afgesloten met een hapje en een drankje bij een van onze leden.

Zaterdagmiddag 15.12.2018 hebben wij de muzikale omlijsting bij de Rotary Santa Run in Doorn verzorgd. Het was erg gezelig, maar wel koud. Bljkbaar hoort dat bij de Santarun;-) 

Maandagavond 12.11.2018 hebben we een mooi optreden verzorgd in de Schermerij te Leersum. Fijn om daar te mogen komen zingen.

Zaterdag 29 september
Zaterdag 29 september organiseerde Ridge Voices weer een zangworkshop, deze keer onder de enthousiaste leiding van Don Henken www.donhenken.nl. Door de fijnzinnige manier waarop Don de groep benaderde, was er voor iedereen ruimte om meer van zichzelf te laten horen en zien. We hebben o.a. inzicht gekregen in de manier waarop je tekst en muziek nog beter kunt interpreteren en hoe je als groep een hechtere dynamiek kunt laten zien. Al met al een fijne en inspirerende workshop, die naar meer smaakt.

Maandag 21.5.2018
Tweede Pinksterdag hebben wij voor een volle zaal opgetreden op de prachtige locatie Sparrendaal te Driebergen in het kader van SCAUH www.scauh.nl Per pedaal naar Vocaal. Het publiek gaf ons alle aandacht en deelde hun enthousiasme met ons. Het was weer een feest om hier samen op te treden.

Maandag 28.5.2018
Optreden in Huis in de Wei in Scherpenzeel. Hoewel het heel warm was, hebben we met veel plezier gezongen in Scherpenzeel. De meezingers worden steeds gewaardeerd en het is leuk om samen met de bewoners deze ten gehore te brengen.

Zaterdag 02.06.2018
Op zaterdagavond 2 juni verleende Ridge Voices medewerking aan het lustrumconcert van het Andrieskerkkoor in de Andrieskerk te Amerongen. Een prachtige locatie en twee mooie koren met het bij elk koor passende repertoire. Een prachtige concert, dat enthousiast ontvangen is.

Maandag 11.06.2018
Ook ons o
ptreden in Park Boswijk te Doorn gaf weer veel voldoening. Hoewel onze dirigent zich achter de piano af en toe een beetje geisoleerd voelde;-) hebben we er samen met de toehoorders weer een feestje van gemaakt. 

2017 

Het kerstconcert, dat Ridge Voices op zondagmiddag 17 december 2017 in de Oosterkerk te Zeist georganiseerd hebben samen met o.a. het A-capella koor Zilver www.jeroenzijp.nl en het popkoor True Colors www.popkoortruecolors.nl was een groot succes. Veel enthousiaste toehoorders en deelnemers. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Op zondag 29 oktober 2017 hebben wij met een aantal shanty koren opgetreden in De Witte Zwaan in Eck en Wiel. Het was een feestelijk gebeuren en een leerzame ervaring. De Witte Zwaan: hartelijk dank voor de uitnodiging, de super ontvangst en de gezellige middag.

Ridge Voices heeft in 2017 een aantal optredens in Zeist verzorgd. We doen dat met veel plezier en zijn altijd dankbaar voor alle fijne reacties hierop. 

Op 1 juli hebben we ons vijfjarig jubileum gevierd met lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk hebben we gezongen (zie onder).

Zaterdag 9 september hebben we een lunchconcert gegeven op de Grietmarkt in Amerongen. Een geweldige locatie; helaas werkte het weer niet echt mee, maar toen de zon eindelijk kwam werd het enthousiaste publiek ook talrijker. Wij hebben als koor weer genoten.


2016

In 2016 heeft Ridge Voices een optreden verzorgd bij Scauh in het Arboretum met musicalnummers, in december waren we te horen op de Dickensfair in Bennekom, we hebben met veel plezier in De Tollekamp in Rhenen gezongen en sloten ons koorjaar af met onze medewerking aan de Kerstnachtdienst in de Andrieskerk te Amerongen

 

 

Ridge Voices Jubileum 2017 Jam